93 786 92 10 tecnic@dtermica.com

Instal·lacions

Dtermica presta una àmplia gamma de serveis a tota mena d’empreses i entitats, oferint instal·lacions Integrals. Incorpora dins la seva activitat el disseny, projecte i execució de tota mena d’instal·lacions domèstiques i industrials dinant solucions hidràuliques, tèrmiques, ventilació i climatització.

Busquem sempre i de forma ininterrompuda els nivells més grans d’exigència, qualitat, seguretat, servei, rendiment energètic i respecte al medi ambient. Oferint la millor solución davant de qualsevol projecte d’aire condicionat, fred industrial, processos industrials, refrigeració industrial i d’ACS, Aigua Calenta Sanitària.

Climatització

Industrial, comercial, edificació, ventilació, aparcaments, naus de fabricació, tractament d’aire, humidificació i des-humidificació, filtratge d’aire i purificació.

Calefacció

Calderes i producció, energia solar tèrmica, industrial, semi-industrial i domèstic.

Electricitat Baixa i Mitjana tensió

Industrials, comercials, edificació, il·luminació interior / exterior, il·luminació especial, quadres elèctrics, control i gestió, energia solar fotovoltaica.

Lampisteria i fluids

Xarxes de distribució, sanitaris i aixeteries, equips de bombament i pressió, tractaments per a depuració i desinfecció

Gasificació i Gasos Especials

Gasos i combustibles, gas natural, estacions de regulació i mesura, xarxes de distribució.

Serveis Especials

Auditoria integral d’instal·lacions i plans de manteniment, legalitzacions i tràmits administratius, estudis i auditories energètiques i mediambientals, enginyeria de projecte.

Serveis integrals

Especialitzats en instal·lacions tèrmiques a edificis.

Posades en marxa d’equips de climatització.

Manteniment, consultoria, auditoria

i gestió tècnica informatitzada.

F.A.Q.

Quins són els tres tipus diferents de sistemes de climatització?

Els sistemes de climatització es classifiquen en 2 tipus: per expansió directa, o per expansió indirecta. També hi ha altres sistemes com l’aerotèrmia i els sistemes complementaris.

Sistemes de climatització per expansió directa distingim:

  • La gamma domèstica de solucions de petita i mitjana potència, principalment orientades al mercat domèstic i petit comerç (de 2 kW a 7kW aproximadament). Són equips compostos per una unitat interior i una unitat exterior unides mitjançant dues canonades de refrigerant.
  • La gamma multisistema, el funcionament d’aquestes unitats de la qual és molt similar al dels sistemes domèstics, amb la particularitat que, si en els sistemes domèstics usàvem una unitat exterior per cada unitat interior, a la gamma de multisistema, fem servir una exterior per múltiples interiors . És a dir, podem fer servir amb una exterior fins a 5 interiors connectades a la mateixa.
  • La gamma expert o comercial. El funcionament d’aquesta gamma és molt semblant al de les unitats de domèstic. Cal una unitat interior per cada unitat exterior. En aquesta gamma la diferència rau en dos punts. En primer lloc, les potències a què aquestes unitats poden arribar (de 5 kW a 16 kW). I, en segon lloc, la tipologia de les unitats interiors, que és molt variada, hi ha conductes, casset o sòl-sostre.

Quina diferència hi ha entre el climatitzador i l’aire condicionat?

L’aire condicionat s’encarrega de transformar l’aire del carrer en aire fred mitjançant l’ús d’un gas refrigerant. Mentre el climatitzador utilitza un filtre d’aigua i un ventilador, el primer per generar vapor i el segon per expulsar-lo cap a l’exterior.

El climatitzador consumeix al voltant de la meitat de l’energia elèctrica que un aire condicionat mentre que l’aire condicionat utilitza gasos refrigerants i produeix CO2 que contamina l’ambient produint un impacte ecològic. L’aire condicionat sol constituir al voltant d’un 5% de la factura energètica.

Com es denomina la climatització?

La normativa espanyola defineix climatització com: donar a un espai tancat les condicions de temperatura, humitat relativa, qualitat de l’aire i, de vegades, també de pressió, necessàries per al benestar de les persones i/o la conservació de les coses. Es pot apreciar que s’ha abandonat qualsevol referència a l’aire condicionat, perquè és una expressió que, encara que correcta, es pot prestar a equívoc, ja que la majoria de la gent sembla entendre que es refereix exclusivament a la refrigeració (climatització d’estiu), encara que seria més lògic es refereix al condicionament de l’aire en totes les èpoques, estiu i hivern.

Contacta'ns

Agenda una videotrucada!

Disposem d'un equip d'especialistes de servei d'atenció al client que t'atendran per videotrucada per explicar-te al detall els nostres serveis i poder-te facilitar la informació adequada.

Truqueu al 93 786 92 10 per programar.

Telèfon

Adreça

Carrer Marinel·lo Bosch, 6 08222 Terrassa

Segueix-nos