93 786 92 10 tecnic@dtermica.com

Serveis de manteniment industrial

dTermica a través del manteniment, persegueix i proposa solucions fiables i segures als clients partint sempre de la garantia al servei mitjançant el correcte estudi de les instal·lacions i sistemes previ a l’inici del servei. L’anàlisi de les necessitats reals dels clients i l’adequada planificació del manteniment preventiu.
Mantenim la recerca dels nivells més grans de rendiment i eficiència energètica de les instal·lacions i sistemes, sempre amb el respecte al medi ambient. Descobreix els nostres serveis en manteniment industrial:

Manteniments predictius

Serveis per detectar possibles errors i defectes de maquinària.

Manteniments preventius

Realitzem activitats de manteniment programades regularment per ajudar a prevenir possibles errors en el futur.

Manteniments correctius

Corregeix els defectes observats en els equipaments o instal·lacions, localitzant avaries o defectes per reparar-los.

Manteniments integrals

Ens encarreguem de la gestió dels edificis i serveis. Els serveis solen dividir-se en manteniment i activitats.

Manteniments globals

Ens ocupem de brindar una bona imatge, higiene i cura de les instal·lacions, en perfectes condicions per assegurar l’activitat professional.

ECO manteniments

El compromís d’actuar de manera responsable i respectuosa amb el medi ambient, prestant especial atenció a la seva instal·lació.

Com treballem?

A dTermica tenim un compromís amb la qualitat tècnica de les solucions aportades i amb el servei prestat als nostres clients. Oferint sempre una actuació personalitzada i la solució més adequada per a cada necessitat.

La inspecció periòdica d’equips i instal·lacions

Ens permet detectar averies repetitives, augmentar la vida útil dels equips, disminuir costos de les reparacions, detectar punts febles en les instal·lacions, optimitzar el consum elèctric, entre una llarga llista d’avantatges.

Atenció personalitzada

Oferim als nostres clients la modalitat que més s’ajusti a les seves necessitats: servei 24h, 365 dies a l’any. Disposem de personal amb gran experiència, altament qualificat i especialitzat.

Manteniment proactiu

Els nostres tècnics, col·laboradors i executius estan involucrats activament en el manteniment de les instal·lacions de les quals som responsables. La planificació de les operacions de manteniment i el seguiment estratègic de les mateixes ens permet la constant comunicació amb els nostres clients mitjançant informes periòdics i específics. Els nostres clients romanen totalment informats sobre l’avaluació de les seves instal·lacions, permetent així la màxima operativitat i per tant l’optimització econòmica d’aquestes.

Manteniment predictiu

El seguiment del desgast d’una o més peces o component d’equips prioritaris a través d’anàlisis de símptomes, o estimació feta per avaluació estadística, tractant d’extrapolar el comportament d’aquestes peces o components i predir el seu comportament ens permet anticipar possibles avaries amb el conseqüent estalvi econòmic en intervencions correctives.

Contacta'ns

Agenda una videotrucada!

Disposem d'un equip d'especialistes de servei d'atenció al client que t'atendran per videotrucada per explicar-te al detall els nostres serveis i poder-te facilitar la informació adequada.

Truqueu al 93 786 92 10 per programar.

Telèfon

Adreça

Carrer Marinel·lo Bosch, 6 08222 Terrassa

Segueix-nos