93 786 92 10 tecnic@dtermica.com

Ajuts Next Generation EU a renovables en autoconsum i emmagatzematge, i tèrmiques sector residencial

El 14 de desembre, l’ICAEN va publicar al DOGC la Resolució ACC/3662/2021 per la qual es fa pública la convocatòria de l’any 2021 per a la concessió d’ajuts del Programa per a actuacions per a l’execució de diversos programes d’incentius lligats a l’autoconsum i a l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, i a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència. Aquests ajuts es regeixen per les bases reguladores contingudes en el RD 477/2021, de 29 de juny.

Aquests ajuts, convocats en el marc dels fons Next Generation EU, estan alineats amb els objectius energètics d’assolir en el 2030 una presència de les energies renovables sobre l´ús final d’energia del 42%, on la producció d’energia elèctrica a partir de fonts renovables haurà de representar un 74% de la generació elèctrica, afavorint la transició cap a una economia descarbonitzada i una important reducció de les emissions de CO2. El recolzament de l’electrificació, la integració d’energies renovables i l’emmagatzematge energètic, són fonamentals per assolir els objectius 2030.

Es desenvolupen 6 programes d’ajuts, uns destinats a instal·lacions del sector servei o altres sectors productius de l’economia (programes 1, 2 i 3) i altres per al sector residencial, el de les administracions públiques i el tercer sector (programes 4, 5 i 6).

Dels 6 programes, 5 es centren en la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge i en la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum amb energia renovable, ja existents.

Hi ha un 6è programa d’instal·lacions d’energies renovables tèrmiques per abastir aquelles necessitats que no queden cobertes amb la generació elèctrica, només per al sector residencial.

dTermica

T’ajudem en el procés

Els Fons Next Generation són les subvencions europees per l’autoconsum, creats per reduir la demanda energètica  i promocionar el canvi a energies renovables.
Ha arribat el moment de reduir dràsticament la teva factura energètica.
Ara és el moment de fer-ho!

Com ho fem?

Analitzem la teva instal·lació i fem l’estudi energètic.

Preparem tota la documentació tècnica.

Tramitem les subvencions NEXT GENERATION.

Cerquem i gestionem el finançament.

Implementem renovables, plaques solars i aerotèrmia.

Terminis per a la presentació de sol·licituds

Inici: 15/12/2021.
Finalització: esgotament del pressupost disponible i com a màxim 31/12/2023.

Un cop registrada la sol·licitud, l’ICAEN té 6 mesos per notificar si se li ha concedit la subvenció. Aleshores, el sol·licitant té 18 mesos per justificar la subvenció, aportant una sèrie de documentació. Després de la revisió dels documents per part de l’ICAEN, s’ingressa l’import de la subvenció al compte bancari indicat.

T’assessorem i t’ajudem en la teva tramitació del programa d’incentius lligats a l’autoconsum i emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable i implantació de sistemes tèrmics renovables.

Contacta'ns

Agenda una videotrucada!

Disposem d'un equip d'especialistes de servei d'atenció al client que t'atendran per videotrucada per explicar-te al detall els nostres serveis i poder-te facilitar la informació adequada.

Truqueu al 93 786 92 10 per programar.

Telèfon

Adreça

Carrer Marinel·lo Bosch, 6 08222 Terrassa

Segueix-nos