93 786 92 10 tecnic@dtermica.com

Tipus de terra radiant per a calefacció i refrigeració

Màxim confort i estalvi energètic

Per a la climatització dels edificis, els sistemes de climatització radiants presenten múltiples avantatges. Es poden utilitzar tant per a calefacció com per a refredament, podent reunir en una única instal·lació les dues funcions. Distribueixen la calor i el fred de manera més uniforme i eficient sense crear corrents d’aire, cosa que augmenta el confort de l’usuari i optimitza l’energia utilitzada reduint costos. Queden integrats a les superfícies (sòls, sostres o parets), per la qual cosa no condicionen l’ús dels espais i donen més llibertat de disseny en el projecte.

Panells d’autofixació ràpida

El panell de poliestirè revestit amb una superfície d’autofixació ràpida, amb aïllament tèrmic i acústic combinat, permet col·locar els tubs del sistema de climatització radiant sense necessitat d’eines. Les característiques òptimes d’aïllament tèrmic i acústic de l’aïllament es conserven inalterades, perquè no es travessa la capa aïllant per fer fixacions addicionals.

Panells de nopes

La solució “clic” per a ús en la climatització per superfícies radiants. Es col·loca ràpidament i la seva transitabilitat és excel·lent, oferint grans avantatges per als treballs de col·locació de superfícies radiants en sèrie. La combinació idònia per a obres en què és important ajustar-se als terminis dexecució. Idoni per ser col·locat per una persona i es col·loca més ràpidament gràcies als tubs un 30% més flexibles. Fixació totalment segura dels tubs, també en els canvis de direcció.

Panells per grapar

Els panells per grapar d’alta qualitat uneixen aïllament acústic, tèrmic i fixació dels tubs en un mateix component. La grapadora corresponent optimitzada per a les exigències de l’obra garanteix una col·locació ràpida de qualsevol superfície radiant. Gràcies a la seva gran resistència mecànica, inexistència de grapes engarrotades o trencades. Es col·loca més ràpidament gràcies a que els tubs són un 30% més flexibles. Fixació totalment segura dels tubs, també en els canvis de direcció.

Sistema en sec

La solució perfecta quan es tracta de rapidesa, senzillesa i facilitat, gràcies al temps de muntatge tan curt, a l’alçada de la capa superposada reduïda i al baix pes, el sistema en sec és idoni per a feines de muntatge de climatització radiant en rehabilitació. Pretall integrat per a un muntatge ràpid sense eines de tall addicionals.

Sòl radiant amb guia de subjecció

Solució a mida per a superfícies es terra radiant tant petites com grans, així com també per a l’àmbit de les grans càrregues. Estructura del sistema senzilla. Col·locació de guies adaptable, gràcies a les unions de punta a pressió que no necessita eines. Es pot fer servir de forma independent de l’aïllament triat, és a dir, també és apte per a edificis amb càrregues accidentals importants.

Múltiples solucions en climatització

Oferim múltiples solucions per aprofitar els avantatges d’aquest conjunt de sistemes de climatització a tot tipus d’edificacions. Tant per a obra nova com per a rehabilitació, edificis residencials, dotacionals, terciaris, o industrials, així com per a espais exteriors. Per a tota mena de superfícies radiants, tant en muntatge en sec com en humit, una solució per a cada situació.

A més, els diferents sistemes es poden simultaniejar; per exemple, utilitzant superfície radiant en sòls i sostres s’obtenen més potències per m2 en cas necessari, i depenent de l’ús de cada espai, pot ser més interessant que la radiació provingui d’una superfície o d’una altra. En definitiva, es tracta d’oferir totes les opcions en climatització perquè l’arquitecte disposi de la que més s’ajusti al projecte.

Finalment, les solucions per crear un sistema de climatització per a cases o altres edificis són completes. Inclouen també els dispositius de regulació i control, i possibiliten la combinació amb solucions de geotèrmia, energia solar tèrmica i bombes de calor.

Col·locar terra radiant es converteix en una tasca ràpida i senzilla gràcies als nous sistemes de calefacció i refrigeració mitjançant superfícies radiants, que destaquen per la seva eficiència, seguretat i alta qualitat, i són capaços d’una distribució uniforme de la calor o del fred. crear diferents zones de confort a la casa, alhora que s’aconsegueix un gran estalvi d’energia.

Oferim solucions òptimes en terra radiant per a rehabilitació o obra nova, amb sistemes de col·locació tant en humit com en sec versàtils, adequats tant per a un pis en un bloc d’apartaments com per a habitatges unifamiliars, així com per a complexos residencials, edificis d’oficines o industrials, instal·lacions esportives, superfícies a l’aire lliure, etc.

Sostenibles

Gaudeix al màxim de les possibilitats sense cost per al planeta.

Econòmiques

Estalvia i guanya liquiditat immediata gràcies als diferents beneficis i incentius.

Garantia

Només oferim les millors marques amb les majors garanties de rendiment del mercat, de 25 a 30 anys.

Fiable

El nostre equip propi d’enginyers i instal·ladors us assegura una instal·lació perfectament optimitzada.

Contacta'ns

Agenda una videotrucada!

Disposem d'un equip d'especialistes de servei d'atenció al client que t'atendran per videotrucada per explicar-te al detall els nostres serveis i poder-te facilitar la informació adequada.

Truqueu al 93 786 92 10 per programar.

Telèfon

Adreça

Carrer Marinel·lo Bosch, 6 08222 Terrassa

Segueix-nos