93 786 92 10 tecnic@dtermica.com

Projectes d’autoconsum fotovoltaic per a empreses

L’autoconsum fotovoltaic i les bateries d’alta capacitat industrial són la solució idònia per a aquelles empreses decidides a prendre el control de la seva factura elèctrica. Una fórmula intel·ligent per estalviar en una despesa fixa com és l’electricitat i reforçar la imatge sostenible del seu negoci. I ara som pioners en el disseny de solucions amb bateries de gran capacitat industrial.

La solució per fer la teva empresa molt més competitiva. Convertim els nostres clients en productors de la seva pròpia energia elèctrica. La solució perfecta per estalviar i prendre en control de la factura de la llum amb les màximes garanties.
Tots els components de la teva instal·lació són de fabricants de reconegut prestigi a nivell mundial, que a més han estat testats i utilitzats a totes les nostres instal·lacions. Per això et garantim:

  • Una vida útil de 30 anys juntament amb una garantia de producte de més de 10 anys.
  • Garantia de producció durant 30 anys.
  • Equips de màxima eficiència i rendiment.
  • Funcions innovadores perquè puguis interactuar amb la teva instal·lació fotovoltaica.
  • Canal sostenibilitat: sistema de visualització i monitorització (app) de la teva producció.

Disseny cada estudi a mida de les necessitats energètiques de cada empresa

El nostre equip propi d’enginyers i instal·ladors us assegura una instal·lació d’autoconsum perfectament optimitzada. Gestionem de manera integral tot el procés i els tràmits de la instal·lació. Canviaràs a l’autoconsum “sense moure un dit”.

Sostenibles

Gaudeix al màxim de les possibilitats sense cost per al planeta.

Econòmiques

Estalvia i guanya liquiditat immediata gràcies a l’energia solar fotovoltaica i els diferents beneficis i incentius.

Garantia

Només oferim les millors marques amb les majors garanties de rendiment del mercat, de 25 a 30 anys.

Fiable

El nostre equip propi d’enginyers i instal·ladors us assegura una instal·lació d’autoconsum perfectament optimitzada.

Les instal·lacions d’autoconsum d’energia solar connectades a la xarxa elèctrica són les que permeten bolcar l’electricitat sobrant (no consumida) a la xarxa de distribució i consumir-ne l’energia quan no existeix la producció pròpia d’energia fotovoltaica suficient.

El consumidor utilitza l’energia procedent de la instal·lació d’autoconsum quan en necessita, i pot consumir l’energia de la xarxa en els moments en què l’energia solar generada no sigui suficient. Quan no es consumeix la totalitat de l’energia procedent de la instal·lació d’autoconsum, es pot injectar a la xarxa i, a cada període de facturació, la comercialitzadora compensarà el cost de l’energia comprada a la xarxa amb l’energia excedentària, valorada al preu mitjà del mercat horari o al preu acordat amb la comercialitzadora.

A les instal·lacions d’autoconsum aïllat no hi ha connexió a la xarxa elèctrica, per la qual cosa no és possible bolcar o consumir electricitat de la xarxa general. En aquest tipus de sistemes, el consum d’electricitat és instantani i l’excedent s’emmagatzema en bateries per a posteriors usos.

L’autoconsum aïllat permet autosuficiència energètica a través de sistemes d’emmagatzematge amb bateries.

Avantatges de l’autoconsum energètic per a indústries

L’autoconsum és la generació d’energia elèctrica mitjançant panells solars fotovoltaics per a consum propi. Els sistemes d’autoconsum elèctric permeten a les empreses contribuir a la transició energètica ia la lluita contra el canvi climàtic, alhora que estalvien a la factura elèctrica. Els beneficis són molts, l’estalvi energètic a la factura, entre un 40% i 60%. La possibilitat de vendre l’energia sobrant a la xarxa i el baix cost de la instal·lació i ràpida amortització de la inversió (al voltant de 5 anys).

Amb l’autoconsum d’energia el consumidor se situa al centre, ja que disposa de capacitat de decisió sobre la producció i el consum energètic que realitza. El sistema utilitzat per produir, emmagatzemar i utilitzar aquesta energia s’anomena sistema d’autoconsum. A més és zero emissions; zero impactes, no produeix gasos amb efecte d’hivernacle, no contamina l’aigua, no genera contaminació acústica, ni té impacte visual (possibilitat d’integració arquitectònica).

Tot projecte d’autoconsum solar fotovoltaic ofereix l’adaptabilitat a petits o grans espais, a coberta o sobre sòl, amb un àmpli període de garantia dels panells solars i alta resistència a les condicions climàtiques adverses. A més de la possibilitat d’acollir-se a subvencions o desgravacions fiscals, contribuint al desenvolupament sostenible del planeta. En definitiva, la disminució de la dependència energètica de combustibles procedents d’altres països.

Contacta'ns

Agenda una videotrucada!

Disposem d'un equip d'especialistes de servei d'atenció al client que t'atendran per videotrucada per explicar-te al detall els nostres serveis i poder-te facilitar la informació adequada.

Truqueu al 93 786 92 10 per programar.

Telèfon

Adreça

Carrer Marinel·lo Bosch, 6 08222 Terrassa

Segueix-nos